Carbon: Tuning és verdák

Szerző: dariusx , Gabesz4999,9 , bartuczk ...
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

A játék elején jól válaszd meg, hogy melyik osztályon akarsz kezdeni, mert ez határozza meg a helyzetedet. A legjobb választás az izom osztály. ha spórolni akarod a pénzed, az autóra ne pakolj semmi szépítést, csak teljesítmény alkatrészt. Így bőven marad pénzed egy második szintű autóra. Az autó szintje a teljesítménytől függ. az 1-es szintű autóra semmi nincs alapból rápakolva, azt a végtelenségig tuningolni kell. A 2-es szintű autónál figyelj, hogy milyen alkatrészeket nyersz meg. Pl. van egy Doge Charger-ed (Izom Szint 2), arra nem pakolhatsz 1-es szintű versenycsomagot, vagy 3-as szintű Profi csomagot. A 3-as szintű autókra már a teljesítmény-alkatrészek fele fel van pakolva, ezért is olyan drágák. Ezekre már szinte kötelező spórolni. minél magasabb szintű az autód, annál könnyebb leverni a riválisokat.
Egy jó tipp, hogy sokat spórolj a karriered elején: mikor az 1-es szintű autóddal legyőzöd az első banda főnökét (első riválist), elnyerheted a végén az autóját! A főnök autója mindig 2-es szintű, és alapból tuningolt, és mivel elnyered külön pénzt sem kell másik autóért kidobni. Következtetés: mivel a kocsid alapból tuningolt, és a 2-es szint "elején" szinte semmit sem kell tuningra költeni, így szép lassacskán a versenyekből gyarapodik majd a pénzed, és mire már legyőzted a harmadik banda főnökét is, simán lesz 100 200 akár 300 ezer dollárod is amiből zsebből kifizethetetsz majd egy 3-as szintű autót (persze ahoz, hogy lehessen venni 3-as szintű járgányt meg kell nyerni egy-két húzósabb versenyt 3-as szintű autók ellen, de sztem azok megcsinálhatóak). A kocsik közül a tuningok a legolcsóbbak minden téren és jó a kanyarodásuk is. Az izmok gyorsulásban jók, középárúak, és egyenesebb pályákon verhetetlenek. Az exotikumok a legjobbak, de a legdrágábbak is. Végsebességben kiváló.

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára