Carbon: Unable To Load? Íme, egy megoldás!

Szerző: Sw92eet
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Sokan letöltenek egy mentést, és amikor meg akarják nyitni a Carbonban, ez a mondat olvasható vissza: Unable To Load... ilyenkor két lépés van:
Az első: Jegyzettömbbel, ami kevésbé lesz sikeres
A második: Carbon Save Editorral.

Az első:

C:/Documents and settings/USERNAME/Dokumentumok/NFS Carbon és itt válassz ki egy olyan mappát, aminek az a mentés neve, ami el is indul neked. Menj be, és ott lesz egy fájl. Társísd jegyzettömbbel, és ha már benne vagy a jegyzettömben, keresd meg az első sor végét. Ott lesz egy "számsor". Ezt másold ki. Menj be abba a mentésbe amit letöltöttél, ugyanígy Jegyzettömbbel nyisd meg, és amit az első sor végén találsz számsort, azt töröld, és illeszd be amit kimásoltál.

A második:

Tölsd le erről a linkről a Save Editort: http://gt2site.extra.hu/downloads.php?cat_id=6&download_id=54
Csomagold ki, indísd el. Válaszd ki azt a mentést amivel tudsz játszani, kattints rá, és nyomj az Tools-ra. Másold ki mind a két számsort (Save File CD Key, és Registry CD Key) majd nyisd meg azt a mentést a programban, amelyik nem indul el. Másold be mind a két számot (Save File CD Key, és Registry CD Key, de a megfelelő helyekre) majd nyomj a Registry CD Key szöveg felett a "FIX" gombra... majd Save Changes, és Close File.

Így már működnie kell

Regisztrált, bejelentkezett felhasználóinknak lehetősége van új szócikk írására is! Regisztrálni itt tudsz.

  « vissza a lexikon főoldalára