Újabb Most Wanted trailer érkezett

  • Walin
  • 2012-09-18 23:19:52
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Nem sokat hallottunk eddig a november elején érkező Need for Speed: Most Wanted egyjátékos módjáról, eddig a Criterion főként a multiplayer részét nyomatta a játéknak. A legújabb trailerrel mindez megtörni látszik és végre bepillantást kaphatunk a singleplayer rejtelmeibe. 
Rögtön a videó elején kiderül az egész játék lényege, amit annyiszor hallhattunk már: a cél, hogy mi legyünk a Most Wanted! Már a játék elején elérhető az összes autó, a dolgunk csupán annyi, hogy megtaláljuk őket Fairhaven City eldugott pontjaiban majd egy gombnyomással átüljünk azokba. Maga a város egyszerűen gyönyörű, az autópályáktól kezdve, a repülőtéren át a kikötőig, bárhol versenyezhetünk majd, minden olyan részletgazdagnak tűnik. Újdonságnak tűnik a Word-ből már ismert mód, melynek segítségével a szögesdrót után tönkretett kerekek rögtön eredeti állapotukba kerülnek vissza. De nem is húznám tovább a szót, beszéljen helyettem a lentebb található videó.

  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

BenForce

2012-09-19 17:47:26 [1]

látszik h mocskos szar lesz az írányitás PCn szal javaslom mindenkinek consolt vagy gamepadot

Adatlap

Need for Speed: Most Wanted 2012

megjelenés:

2012. október 30. (USA)

fejlesztő:

Criterion Games

kiadó:

Electronic Arts

platform:
PlayStation 3, Xbox 360, PC, Vita, mobil

Web Fórum
Galéria
Kapcsolódó galéria:
Képek
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

A hónap legnépszerűbb hírei

Partnereink