Megvan ki készíti a következő NFS-t?

  • Walin
  • 2012-08-29 20:09:01
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Még meg se jelent a Criterion Games által hegesztett új Need for Speed: Most Wanted, már is a jövőévi NFS epizód fejlesztői gárdája körüli találgatások keringenek az interneten.
A Videogamer.com értesülései szerint az EA Gothenburg dolgozik majd a következő évi Need for Speed-en. Hogy honnan veszik mindezt? A stúdió producere a LinkedIn közösségi oldalon oszotta meg, hogy éppen egy új Need for Speed címen dolgozik, továbbá az is arra enged következtetni, hogy a svéd stúdió ül a következő NFS-en, hogy a munkába besegít a Criterion Games egyik vezetője, Alex Ward is (a The Run utána Criterion kezébe került a Need for Speed franchise fejlesztése).


A 2012 márciusában alakult stúdió egyik fő feladata, hogy olyan új generációs játékokat gyártson, melyeket a Frostbite 2 motor hajt. Bizony, ez az engine hajtotta a tavalyi évben eléggé nagyot bukott Need for Speed: The Run-t is. Ez arra enged következtetni, hogy a következő NFS-et is talán ez a motor hajtja majd. Természetesen egyelőre kezeljük mindezt pletykaként, az EA még nem jelentett be olyan játékot, melyet a szóban forgó fejlesztőgárda készítene - talán majd a következő Need for Speed-et. Mit szóltok?
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!