Kezünkben a Most Wanted

  • Walin
  • 2012-08-23 23:46:47
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Bár a cím kissé félreérthető, sajnos egyelőre még nem próbálhattuk ki az újra gondolt Most Wanted-ot, csupán csak - a múlt héten lezajlott GamesCom-nak hála - érkezett pár új info a hordozható készülékekre szánt átiratról.
Kezdjük rögtön a Sony legújabb hordozható játékgépével, a PlayStation Vita-val. A fejlesztők elmondása szerint a Vita-ra szánt átirat teljes egészében megegyezik majd a PlayStation 3-as verzióval. Minden tereptárgy, autó, minden kihívás, játékmód és más egyéb finomság ugyan úgy jelen lesz a hordozható kütyüre szánt változatban, mint a viszonylag nagyobb teljesítménnyel bíró konzolgépekben. Gondoljatok csak bele, hogy mekkora munkával járhat ez, illetve abba, hogy meddig jutott a technológia, hiszen pár évvel ezelőtt mindez még elképzelhetetlen volt.
A Sony nemrég jelentette be a "Cross Buy" programot, melynek lényege, hogy ha vásárolsz egy PlayStation 3-as játékot, akkor ingyen megkapod annak Vita-s átiratát. Ez egy fajta válasz lehet a PSP utódjának szánt készülék csúfos érdektelenségére, de ez most minket nem izgat. Sokkal inkább fontos megjegyezni, hogy az Electronic Arts-nál fontolgatják a programba való belépést természetesen a Most Wanted-el, hiszen mind PS3-on, mind pedig Vita-n elérhető lesz a játék. Tehát ez azt jelenti, hogy ha vásárolsz egy PlayStation 3-ra szánt Most Wanted-ot, ingyen kapsz mellé egy PlayStation Vita-s átiratot. Na mit szóltok?
Ami pedig az okostelefonokra és táblagépekre szánt verziókat illeti, a CloudComplete-nek hála az ezeken a platformokon megszerzett SpeedPoint-ok ugyan úgy hozzácsapódnak Autolog profilunkhoz, mint ha konzolokon, Vita-n vagy PC-n szereztük volna azokat. A kisebb erőforrás miatt természetesen a megjelenés és maga a játék is elüt majd a többitől, de a Most Wanted ezen részét fejlesztő Fire Monkey elmondása szerint, így is a legszebb autós játékot kapjuk majd.
Érkezett néhány kép a PS Vita-s verzióról, illetve egy videó az iPad-re szánt változatról, íme:

  
  


  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

SRT XL

2012-08-29 13:17:20 [1]Ha valaki ezt Dec.21-én veszi meg...

Adatlap

Need for Speed: Most Wanted 2012

megjelenés:

2012. október 30. (USA)

fejlesztő:

Criterion Games

kiadó:

Electronic Arts

platform:
PlayStation 3, Xbox 360, PC, Vita, mobil

Web Fórum
Galéria
Kapcsolódó galéria:
Képek
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

A hónap legnépszerűbb hírei

Partnereink