Az első képek a forgatásról

  • Walin
  • 2013-04-10 19:50:33
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Új fejezetbe lépett a DreamWorks által készítendő Need for Speed "muvi" története, hiszen a héten elkezdődött a film forgatása, melyről rögtön van is két fotónk.
A közelgő Need for Speed film forgatása jelenleg Mendocino County-ban, Kaliforniában zajlik, ahogy azt a film főszereplője, Aaron Paul tweetelte néhány nappal ezelőtt. Ez az a hely, ahol az első képek is készültek és jelentek meg a Mendocino County Film Office által - innen is köszi! Rögtön az első képen egy McLaren P1 típusú exkluzív szuperautót láthatunk, melynek ára 1.1 millió eurónál kezdődik. 


A második képen egy Porsche Cayenne és egy Ford Mustang tűnik fel elsőként: ezek színe matt fekete, nem véletlenül, hiszen így megakadályozhatják a járgányok visszatükröződését a felvételeken. A háttérben feltűnik még egy Bugatti Veyron és  - a Jalepnik szerint - egy igazi ritkaság is, egy GTA Spano.A Scott Waugh rendezésével készülő film egyébként az eredetiekhez képest - ez 2014. február 7. volt - kicsit késve, csak 2014. március 14-én startol az amerikai mozikban. Kíváncsian várjuk a továbbiakat!
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások2  

SRT XL

2013-05-08 17:48:15 [2]

OTT VANNAK A KOCSIJAIM

challenger02

2013-04-11 19:01:51 [1]

Reméljük, tényleg Need for Speed-film lesz, nem csak e névvel próbáljál eladni!