Újra Nissan GT Academy Le Mans-ban

  • Birkuc
  • 2013-06-22 09:00:00
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Újra Nissan GT Academy Le Mans-ban

 

Június 22-én és 23-án újra a GT Academy veszi át a főszerepet Le Mans-ban. Az eseményre a két korábbi bajnok is visszatér, akik a világhírű 24 órás versenyen Greaves Motorsport Zytek-Nissan LMP2 autókkal száguldanak az aszfalton

 A 2013-as GT Academy várhatóan minden eddiginél nagyobbnak és izgalmasabbnak ígérkezik, ráadásul az új Gran Turismo 6 demójának rövid bemutatását is nagy érdeklődés övezi. A nagyszabású rendezvényen több ország képviselteti magát, mint valaha, idén Magyarország is a résztvevők között szerepel. A Nissan és a Sony Computer Entertainment 2008 óta tartó együttműködése eddig több mint kétmillió látogatót vonzott, valamint számos sikeres tehetséget is felfedezett, akik jelenleg is a Nissan magas szintű versenyzői.

Lucas Ordoñez és Jann Mardenborough a PlayStation®3 Gran Turismo® játékának köszönhetik az autóversenyek iránti rajongásukat, azóta pedig bebizonyították, hogy virtuális versenyzőből valódi pilótává lehet válni. Lucas 2008-as sikere óta harmadszorra ül kormány mögé a 24 órás Le Mans-i megmérettetésen, míg Jann 2011-es GT Academy bajnokká válása óta először indul a neves pályán. Ez az eddigi leggyorsabban elért „Le Mans-ba lépés” az Academy történetében, ami bizonyítja, hogy a díjnyertes rendezvény valóban jól működő megoldást talált a tehetséges versenyzők felkarolására, ráadásul a megszokott költségek töredékéből.

„A Gran Turismo® a sikerét az élethű fizikai elemeknek és a hitelességnek köszönheti, amit legjobban az igazol, hogy a virtuális életben tanultak a valódi versenyautóban sem okoznak problémát a jó képességű játékosoknak” ‒ hangsúlyozta Usama Al-Qassab, a Sony Computer Entertainment Europe marketing vezérigazgatója, aki hozzátette, hogy a Gran Turismo® a tehetség felszínre hozásának egyik legjobb eszköze.

A Nissan Nismo FanZone standjánál a rajongók is a GT Academy bajnokok nyomdokaiba léphetnek, és kipróbálhatják magukat élő PlayStation versenyen. A francia játékosok számára pedig még több izgalom kínálkozik, ugyanis lehetőségük lesz bekerülni a GT Academy 2013 francia döntőjébe.

Július elején élesedik a különleges, GT-Academyvel összefüggő GT6™ demó, ami egy tehetséges versenyző első lépése is lehet a Le Mans felé.

A 2013-as GT Academy jelentkezésről bővebb információk elérhetők az alábbi oldalakon.

www.facebook.com/GTAcademy , http://eu.gran-turismo.com és www.twitter.com/GTAcademy 

A Nissan Nismo TV élőben közvetít majd a Le Mans 24 óráról június 22-én és 23-án a www.youtube.com/nismotv oldalon

  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

Gran Turismo 5

megjelenés:

2010 november 24

fejlesztő:

Polyphony Digital

kiadó:

SCEE

Galéria
Kapcsolódó galéria:
Játékképek
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

A hónap legnépszerűbb hírei

Partnereink